Simon Levelt

Al 200 jaar is koffie en thee hun passie en met de 6e generatie aan het roer is hun reputatie als thee handelaar met hun vakmanschap inmiddels wel bewezen. Als je nog niet eerder losse thee hebt gekocht, kan je heel eenvoudig kennismaken met losse thee bij de vele winkels van Simon Levelt. Met 44 winkels in Nederland en België is er vast een winkel vlakbij jou in de buurt en anders kan je altijd op de webwinkel terecht. 

Ze streven ernaar het gehele proces van inkopen, melangeren, keuren, produceren en verpakking in eigen beheer te houden zodat ze garant staan voor een kwaliteitsproduct. Zorg voor mens en milieu staat centraal, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de arbeidsomstandigheden en de theeboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun thee.

Proeven, beleven en proberen met het zeer uitgebreide en steeds wisselend assortiment van alle soorten thee en uit alle windstreken moet zeker lukken bij deze thee handelaar. Je kunt echt voor elke smaak en elk moment van de dag een passende thee vinden. Gelukkig is er ook een ruime selectie theewaren, van theeboeken tot theefilters en van theebussen tot theepotten voor het creëren van een heerlijk theemoment. Loop zeker eens op een zaterdag binnen want de verschillende winkels organiseren ook proeverijen.

Een van mijn all time favorites hier is de Earl white bio, een hele lekkere witte thee met bergamot van een biologische plantage.  Maar ik kan ze zeker ook de thee selectie pakketten aanraden. Je kunt kiezen uit 9 verschillende thema’s met elk 4 verschillende soorten thee en filters. Erg leuk om thuis een proeverij te doen met vrienden of als cadeau.

Ben je op zoek naar bijzondere thee adressen in andere plaatsen, kijk dan eens hier bij onze andere tips.

Contact opnemen