Zelf thee maken

Nadat je heerlijk van de groei van de theeplant hebt genoten, wil je natuurlijk zelf aan de slag met het maken van thee. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden om zelf thee te maken. Ben je er klaar voor? Experimenteer en leer van jouw resultaten. Ik zou het erg leuk vinden om te horen hoe jouw theeproces is verlopen, laat je het mij weten via social media (gebruik #puurtheegeluk of tag @puurtheegeluk) of door een berichtje te sturen via het contactformulier onderaan de pagina?

puur thee geluk

Witte thee

puur thee geluk

Groene thee

puur thee geluk

Zwarte thee

puur thee geluk

Oolong thee

Contact opnemen

Ik hoop dat je het interessant vond om meer te lezen over thee maken. Mocht je nog vragen hebben, stuur je mij dan een berichtje via onderstaand contactformulier?

Ook kan je een workshop over thee volgen waarin ik meer over de productie van thee vertel en dit samen met jou ga doen. Met veel liefde en plezier deel ik mijn passie voor thee met jou.

Over ons - Margot Boot