Contact

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met Puur Thee Geluk. Mocht je vragen hebben over thee, theeproductie, theeplanten en duurzaamheid? Of vragen over de lekkerste thee zetten, mijn theekwekerij en mijn ondernemersreis? Ik beantwoord jouw vragen met veel plezier.

Stuur je mij een berichtje via deze contactpagina? Ook kan je mij benaderen via social media waar je ook een kijkje achter de schermen krijgt bij mijn theekwekerij in De Kwakel.

Bij het kopje meest gestelde vragen deel ik meer informatie over onder andere het verzenden van thee en theeplanten. Meer informatie over een thee proeverij of workshop vind je hier. Laat het mij weten als je advies op maat wilt, ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Met veel liefde deel ik mijn passie voor thee met jou.

E-mailadres: contact@puurtheegeluk.nl
Telefoonnummer:
+31 6 22 46 44 73

Adres theekwekerij
Bezworen Kerf 28
1424RN De Kwakel

Adres correspondentie
Chrysantenlaan 18
1424AK De Kwakel

Contact opnemen