Betjeman & Barton in Den Haag

Ga je een dagje naar Den Haag, of ben je in Amsterdam ga dan langs bij Betjeman & Barton, mijn favoriete thee adres! 

Engelsman Arthur Betjeman opent 100 jaar geleden in Parijs een theewinkel en gaat in zaken met Percy Barton. Het succes volgt door de unieke combinatie van de Engelse manier van thee drinken gecombineerd met de Franse verfijnde smaak.

In 1992 opent wijnsommelier en theeliefhebber Marion van den Blik een exclusieve theewinkel in Nederland aan de Denneweg. En 20 jaar later komt er ook een mooie winkel in de leuke Aert van der Goesstraat.  In september 2019 hebben Dineke en Marc van Bommel de theewinkels overgenomen en zijn nu de trotse eigenaars.  Het bezoeken van deze theewinkel is een beleving. Al bij de entree kom je helemaal in de stemming met al die heerlijke theegeuren. Mijn favoriet sinds jaar en dag is C’est une Belle Histoire; een fantastische zwarte thee met bergamot, limoen, lotus, vijg en Pitanga.

Het team helpt je graag bij het maken van je keuze. En met de 180 soorten thee waar je uit kan kiezen is dat heel erg fijn. Mooie theeserviezen en delicatessen maken het assortiment compleet om jezelf of een ander mee te verwennen.

Je kan ook hier voor een theeproeverij terecht. In de nieuwsbrieven worden de data aangekondigd. Het is een absolute aanrader dus begin de dag op dit fijne thee adres in Den Haag en ga daarna lekker winkelen in het centrum, flaneren op de boulevard in Scheveningen of combineer het met een bezoek aan een museum. Het Haags Gemeentemuseum of het Mauritshuis zijn aanraders en beide in de buurt van een filiaal van Betjeman & Barton. 

Ben je op zoek naar bijzondere thee adressen in andere plaatsen, kijk dan eens hier bij onze andere tips.

Puur Thee Geluk Betjeman & Barton thee adres Den Haag

Denneweg 25c
Aert van der Goesstraat 1
Den Haag 

Jan Evertsenstraat 23H                                              Amsterdam

www.betjemanandbarton.nl