Teazone in Maastricht

Ben jij op zoek naar een fijn thee adres voor je city trip naar Maastricht ? Net buiten het drukke winkelgebied in Maastricht vind je de concept store van Tea Zone in de Koestraat 9. Als je even wilt bijkomen van je city trip, kan je hier fijn opladen onder het genot van een kopje thee en wat lekkers in deze huiskamer, zoals ze het zelf noemen. De keuze in thee is enorm.  Ga je voor een mooie thee van het verfijnde Parijse theehuis Theodor, het Russisch geïnspireerde Kusmi Tea of ga je toch voor het sympathieke Nederlandse Twistea. En als je er eindelijk uit bent, kan je ook nog kiezen voor een kleine lunch of lekker huisgemaakt gebak.

Je kan hier ook terecht voor mooie theewaren of accessoires voor je interieur. Er zijn mooie items van  &klevering Amsterdam, Otentic Design, Seletti, Cedille Design, Pols Potten, Bredemeijer, Creative Lab Amsterdam en House Doctor.

Als je jouw city trip naar Maastricht op voorhand regelt, kan je bij dit thee adres een heerlijke high-tea voor minimaal 2 personen reserveren. Er zijn 4 verschillende arrangementen om uit te kiezen. En je kunt zelfs een lekkere picknick box bestellen om in style in een park of aan de kade van het mooie omgeving te genieten.

Als ik in Maastricht ben, ga ik altijd even langs om losse thee te kopen. Mijn favorieten van het laatste bezoek zijn beide van Theodor. De Hanami Imperial is een super lekkere Japanse groene thee met kersenbloesem & rozenblaadjes en de Tribute is een heerlijk naar marsepein ruikende lichte zoete zwarte thee met amandel. Als je de kans krijgt, zeker proberen!

Ben je op zoek naar bijzondere thee adressen in andere plaatsen, kijk dan eens hier bij onze andere tips.

Puur Thee Geluk Tea Zone Maastricht
Teazone logo
Puur Thee Geluk Teazone high tea
Puur Thee Geluk Teazone Theodor blikken

Koestraat 9
Maastricht

www.teazone.nl

Contact opnemen