Bamboelabyrint Nirwana in De Kwakel

Je verwacht het niet maar aan de Steenwijcklaan in De Kwakel vindt je een Oosterse oase in de Hollandse polder. In een rondlopend doolhof van dikke hoge bamboehagen kan je heerlijk dwalen en hopelijk de uitkijktoren en uitgang vinden. Geniet hier in de grote tuin met zijn mooie beschutte plekjes, de speelheuvel De Ruine van Steenwijckerveld en het huttencomplex voor de  kinderen. 

Je kan je bezoek ook combineren met een sportieve activiteit. Onder begeleiding van een gids is er een wandeltocht over de Stellingdijk, langs een moerasbos en een bezoek aan het Fort De Kwakel. Of je kan op de fiets een bezoek brengen aan 2 bloemenkassen in de Zuiderlegmeerpolder.  Op de site vind je alle informatie. 

In de horeca gelegenheid serveert Ruud koude en warme versnaperingen waaronder heerlijke Etiopische koffie,  thee van Puur Thee Geluk en fantastische huisgemaakte roomtaarten. Door de vele positieve reacties van zijn klanten kan je hier ook onze thee in blikjes kopen om mee naar huis nemen.  Puur Thee Geluk voor jezelf of om cadeau te geven aan een theeliefhebber. 


Theetuin en bamboe labyrint Nirwana
Theetuin en bamboelabyrint Nirwana
Puur Thee Geluk bij Theetuin en bamboe labyrint Nirwana
Theetuin en bamboe labyrint Nirwana

Steenwijcklaan 16
De Kwakel 

bamboelabyrint.nl

Contact opnemen