Advies voor waterkokers

 

Waterkokers zijn ideaal om snel en makkelijk water te koken. Er zijn ontzettend veel waterkokers verkrijgbaar, maar wat is de beste waterkoker? Alleen al bij bol.com heb je de keuze uit meer dan 1800 artikelen. Wat zijn jouw wensen ? Welke eigenschappen zijn voor jou belangrijk? Wat is jouw budget? En welke ontwerp past het beste bij jou en jouw keuken? Functionele eigenschappen waar je op kan je letten zijn:

  • Materiaal
  • Inhoud
  • Vermogen
  • Temperatuursinstelling
  • Warmhoudfunctie
  • Antikalkfilter
  • Waterniveau indicator
  • Open of gesloten verwarmingselement
  • Links en/of rechtshandig gebuikt

Als echte thee liefhebber wil je graag je kopje thee op de juiste temperatuur zetten om optimaal te genieten van de geur en smaak. De smaak wordt namelijk mede bepaald door de temperatuur van het water dat je gebruikt. En de juiste temperatuur van het water verschilt per thee soort. En een waterkoper waarbij je zelf de temperatuur kan instellen is dan natuurlijk ontzettend handig. Om je te helpen bij de keuze vind je hier 3 toppers. Hopelijk staat een van deze beauties straks in jouw keuken te stralen en kan jij heerlijk genieten een mooi kopje thee.   

Wil je meer weten over welke temperatuur je wanneer moet gebruiken, lees dan hier alles over zetadvies voor thee.

 

Deze mooie Siemens TW86105P Sensor for Senses dubbelwandige waterkoker is gemaakt van rvs en BPA vrij kunststof. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, waaronder deze subtiele grijze kleur. De inhoud is 1,5liter. Door het hoge vermogen van 2400watt kookt het water heel snel. De temperatuur is makkelijk in te stellen op 70, 80, 90 en 100°C. En er is een warmhoudfunctie tot 30minuten. Hij is eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. 

Deze beauty kost €72,99.

Deze voordelige Inventum HW817D waterkoker is gemaakt van RVS en kunststof. De inhoud is 1,7liter. Door het vermogen van 2200W kookt het water snel. De temperatuur is makkelijk in te stellen op 50, 70, 80, 90 en 100°C . De gekleurde led-verlichting bij de waterniveau indicator verlicht in 5 kleuren afhankelijk van de ingestelde temperatuur. En er is een warmhoudfunctie tot 30 minuten. 

Dit zeer betaalbare model kost 39,99.

Deze Bosch TWK8613P Styline dubbelwandige waterkoker is gemaakt van bpa vrij kunststof. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, waaronder deze zwarte beauty. De inhoud is 1,5liter. Door het hoge vermogen van 2400watt kookt hetwater heel snel. De temperatuur is makkeing in ste leen op 70, 80,90 en 100 op het bedienpaneel. En er is een warmhoudfunctie van 30minuten. Gebruik is geschikt voor links- als rechtshandigen. 

Dit strakke exemplaar kost 79,99.